”All in” på vuxenleksaker

04 maj 2020 patrick_pettersson

Har man väl upptäckt leksaker inom Love från exempelvis Lovebuddy, så kan man fortsättningsvis aldrig igen vara utan dem helt och hållet. Och varför inte gå all in på den typen av sexleksaker som man tycker ger något extra. Kanske väljer man ett tema som exempelvis bondage, eller så går man enbart på det som man själv känner att man tänder på. Eller så blandar man och väljer bland de attiraljer som man vet eller tror att man ska få nytta av. Det är endast den egna fantasin, och tycke och smak, som kan bestämma hur leken går.

 

Tycke och smak

Hur man vill agera under sexakten och vilka eventuella vuxenleksaker som man vill använda är helt upp till individens eller parets tycke och smak. Genom att gå ut på okänt vatten och beställa en vuxenleksak inom Love, så kan man helt på tur hitta en ny favorit som man inte trodde att man skulle vilja prova på. Håller man ett öppet sinne inom sexlivet, så finns det en diger källa som man själv bestämmer hur man väljer att prova framöver. Kanske kan man som partner låta den ena välja den ena gången och den andre kan få välja nästa gång. På det sättet får båda köpa en vuxenleksak som de föredrar.

 

 

Återskapande av kroppsdelar

Det finns vuxenleksaker som inte ser ut som något man känner igen, men det finns även vuxenleksaker som är en replika av könsorgan från såväl man som kvinna. Dildo av olika storlekar och former finns så att man kan välja den modellen som ger mest njutning för den individuella personen. Men man kan även slå till och prova något helt nytt som man aldrig tidigare haft en tanke på att beställa. Love till den egna kroppen och det egna välbefinnandet borgar för att man ska tycka mer om sig själv som person.

Fler nyheter

18 januari 2024

Fakta om Merkurius

13 januari 2024

Fakta om Saturnus

03 januari 2024

Fakta om järn